Openingstijden     Agenda     Links  
 

High Tea

In de kop van Drenthe, centraal in de groene long tussen Assen en Groningen, ligt het mooie dorpje Vries. Het ligt niet ver van de Drentsche Aa en in de buurt zijn ook vele heidevelden te vinden. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden voor heerlijke wandelingen of fietstochten. In het centrum van het dorp, vlak bij de mooie oude kerk op de brink, vind u in de Schultestraat "Het Koetshuis". Vanaf voor de oorlog is dit pand altijd een bakkerij geweest, maar wij hebben het een heel andere bestemming gegeven.

In het najaar van 2006 hebben we achter in de zaak een theeschenkerij geopend. In deze gezellige, geheel in Engelse stijl ingerichte ambiance, kunt u van een heerlijk kopje thee of koffie genieten. U kan bij ons een keus maken uit 28 soorten thee. De verschillende soorten thee zijn ook te koop in onze winkel.

U kunt bij ons een High Tea of Afternoon Tea reserveren. Er kunnen ook diverse workshops bij ons gedaan worden, allen in combinatie met een High Tea, Afternoon Tea of een lunch. Buiten, achter de theeschenkerij, hebben we ook nog een gezellige theetuin aangelegd. Het is een heerlijk rustig plekje waarbij je een prachtig uitzicht hebt over weilanden met koeien en paarden. Bij de theetuin is een baan gemaakt waar verschillende spelletjes gedaan kunnen worden, zoals bv. jeu de boules. In combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke High Tea of een barbecue in de tuin zijn er vele mogelijkheden voor een leuk arrangement voor bijvoorbeeld familie- of bedrijfsuitjes!

Wilt u weten wat voor evenementen wij organiseren, kijk dan even onder het kopje 'Agenda' boven aan deze pagina. 

  
High Tea

  
High Tea

  
Theetuin

  
Jeu de Boules